ЗА ВАШАТА НЕВЕРОЯТНА ПОЧИВКА НИЕ ПРЕДЛАГАМЕ:

Семеен хотел ЗЕЛЕНИКА разполага с 10 двойни стаи, 2 тройни и 2 апартамента, единият от които е напълно оборудван с кухненски бокс. Всички стаи са със самостоятелен санитарен възел, цифрова телевизия, мини бар и климатик. През студените зимни дни вилата се отоплява от котел с дърва, който осигурява изключително приятна температура, както в стаите, така и в просторното фоайе и уютен ресторант.

За любителите на активната почивка хотелът предлага фитнес зала и сауна, а през летните месеци и открит външен басейн. За тези които не желаят да използват услугите на ресторанта е осигурена механа с барбекю и кухня, където могат да си приготвят храната сами.

Хотела работи целогодишно и е чудесно място за практикуване на различни видове туризъм – в това число и ловен. По желание на гостите могат да се организират екскурзии до близки исторически места или забележителности.

Цената на апартамент е валидна при настаняване на 2 възрастни с до 2 деца. За всеки следващ клиент се заплаща по 10 лв. Деца до 6 год. се настаняват безплатно в стаята на родителите. Възрастен с дете до 6 год. заплаща цената на единична стая. Деца от 7 до 12 год. настанени на редовно или допълнително легло заплащат 50% от цената на възрастен. Деца над 12 год. или трети възрастен на допълнително легло заплащат 25% от цената на редовното легло.

Цени:

Единична стая – 55 лв.

Двойна стая – 80 лв.

Тройна стая – 90 лв.

Апартамент – 100 лв.

Апартамент с кухненски блок – 110 лв.

Басейн – за гости на хотела безплатно.

Време за настаняване – след 14 часа. Време за освобождаване – до 12 часа.